På nordoyvegen.no, tilgjengelig fra https://www.nordoyvegen.no/, er en av våre viktigste prioriteringer personvern for våre besøkende. Dette personvernpolitiske dokumentet inneholder typer informasjon som er samlet inn og registrert av nordoyvegen.no og hvordan vi bruker det.

Hvis du har flere spørsmål eller trenger mer informasjon om personvernreglene våre, ikke nøl med å kontakte oss.

Denne personvernregelen gjelder bare for våre online aktiviteter og er gyldig for besøkende på nettstedet vårt med hensyn til informasjonen de delte og / eller samler inn på nordoyvegen.no. Denne policyen er ikke relevant for informasjon som er samlet inn offline eller via andre kanaler enn dette nettstedet.

Tillatelse

Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du herved til vår personvernpolicy og godtar vilkårene.

Informasjon vi samler inn

Personopplysningene du blir bedt om å oppgi, og årsakene til at du blir bedt om å oppgi den, vil bli tydeliggjort for deg på det punktet vi ber deg om å oppgi din personlige informasjon.

Hvis du kontakter oss direkte, kan vi få ytterligere informasjon om deg, for eksempel navn, e-postadresse, telefonnummer, innholdet i meldingen og / eller vedlegg du kan sende oss, og all annen informasjon du kan velge å gi.

Når du registrerer deg for en konto, kan det hende vi ber om kontaktinformasjonen din, inkludert elementer som navn, firmanavn, adresse, e-postadresse og telefonnummer.

Hvordan vi bruker informasjonen din

Vi bruker informasjonen vi samler inn på forskjellige måter, inkludert til:

 • Gi, bruk og vedlikehold vår webste
 • Forbedre, tilpasse og utvide våre nettsteder
 • Forstå og analyser hvordan du bruker websteien vår
 • Utvikle nye produkter, tjenester, funksjoner og funksjonalitet
 • Kommuniser med deg, enten direkte eller gjennom en av våre partnere, inkludert for kundeservice, for å gi deg oppdateringer og annen informasjon relatert til websteen, og for markedsførings- og markedsføringsformål
 • Send deg e-poster
 • Finn og forhindr svindel

Loggfiler

nordoyvegen.no følger en standard prosedyre for bruk av loggfiler. Disse filene logger besøkende når de besøker nettsteder. Alle vertsfirmaer gjør dette og en del av analysen av hostingtjenester. Informasjonen som samles inn av loggfiler inkluderer IP-adresser, IP-adresser, nettlesertype, Internett-leverandør (ISP), dato og tidstempel, henvisnings- / exit-sider, og muligens antall klikk. Disse er ikke koblet til informasjon som er personlig identifiserbar. Hensikten med informasjonen er å analysere trender, administrere nettstedet, spore brukernes bevegelse på nettstedet og samle demografisk informasjon.

Våre annonseringspartnere

Noen av annonsørene på nettstedet vårt kan bruke informasjonskapsler og nettfyr. Våre annonsepartnere er listet opp nedenfor. Hver av våre annonseringspartnere har sine egne personvernregler for retningslinjene sine for brukerdata. For enklere tilgang koblet vi til personvernreglene nedenfor.

 • Google https://policies.google.com/technologies/ads

  Personvernpolicyer for annonseringspartnere

  Du kan konsultere denne listen for å finne personvernreglene for hver av annonseringspartnerne til nordoyvegen.no.

  Tredjeparts annonsetjenere eller annonsenettverk bruker teknologier som informasjonskapsler, JavaScript eller nettlesere som brukes i deres respektive annonser og lenker som vises på nordoyvegen.no, som sendes direkte til brukernes nettleser. De mottar automatisk IP-adressen din når dette skjer. Disse teknologiene brukes til å måle effektiviteten til annonseringskampanjene deres og / eller for å tilpasse annonseinnholdet du ser på nettsteder du besøker.

  Merk at nordoyvegen.no ikke har tilgang til eller kontroll over disse informasjonskapslene som brukes av tredjeparts annonsører.

  Personvernpolitikk for tredjeparter

  nordoyvegen.nos personvernregler gjelder ikke for andre annonsører eller nettsteder. Dermed anbefaler vi deg å konsultere de respektive personvernreglene for disse tredjeparts annonseservere for mer detaljert informasjon. Det kan inneholde praksis og instruksjoner om hvordan du melder deg bort visse alternativer. </ P>

  Du kan velge å deaktivere informasjonskapsler gjennom de individuelle nettleseralternativene dine. Hvis du vil vite mer detaljert informasjon om informasjonskapselhåndtering med spesifikke nettlesere, kan du finne den på nettlesernes respektive nettsteder.

  CCPAs personvernrettigheter (Ikke selg min personlige informasjon)

  Under CCPA, blant andre rettigheter, har forbrukere i California rett til:

  Be om at en virksomhet som samler inn forbrukerens personopplysninger, avslører kategoriene og spesifikke personopplysninger som en virksomhet har samlet om forbrukere.

  Be om at en virksomhet sletter alle personopplysninger om forbrukeren som en virksomhet har samlet inn.

  Be om at en virksomhet som selger en kundes personopplysninger, ikke selger forbrukerens personopplysninger.

  Hvis du sender en forespørsel, har vi en måned til å svare deg. Hvis du ønsker å utøve noen av disse rettighetene, kan du kontakte oss.

  GDPR-rettigheter til beskyttelse av data

  Vi vil forsikre deg om at du er fullstendig klar over alle dine rettigheter til databeskyttelse. Hver bruker har rett til følgende:

  Retten til tilgang – Du har rett til å be om kopier av dine personopplysninger. Vi kan belaste deg for et lite gebyr for denne tjenesten.

  Retten til retting – Du har rett til å be om at vi korrigerer all informasjon du mener er unøyaktig. Du har også rett til å be om at vi fyller ut informasjonen du mener er ufullstendig.

  Retten til å slette – Du har rett til å be om at vi sletter dine personopplysninger, under visse betingelser.

  Retten til å begrense behandlingen – Du har rett til å be om at vi begrenser behandlingen av dine personopplysninger, under visse betingelser.

  Retten til å innvende mot behandling – Du har rett til å innvende mot vår behandling av dine personopplysninger, under visse betingelser.

  Retten til dataportabilitet – Du har rett til å be om at vi overfører dataene vi har samlet inn til en annen organisasjon, eller direkte til deg, under visse betingelser.

  Hvis du sender en forespørsel, har vi en måned til å svare deg. Hvis du ønsker å utøve noen av disse rettighetene, kan du kontakte oss.

  Informasjon om barn

  En annen del av vår prioritering er å legge til beskyttelse for barn mens du bruker internett. Vi oppfordrer foreldre og foresatte til å observere, delta i og / eller overvåke og veilede deres online aktivitet.

  nordoyvegen.no samler ikke bevisst opp noen personlig identifiserbar informasjon fra barn under 13 år. Hvis du tror at barnet ditt ga denne typen informasjon på nettstedet vårt, oppfordrer vi deg til å kontakte oss umiddelbart og vi vil gjøre vårt beste forsøk på å fjerne slik informasjon omgående fra postene våre.