Hvis du trenger mer informasjon eller har spørsmål om ansvarsfraskrivelse for nettstedet, kan du gjerne kontakte oss på e-post på admin@nordoyvegen.no

Ansvarsfraskrivelse for nordoyvegen.no

All informasjonen på dette nettstedet – https://www.nordoyvegen.no/ – er publisert i god tro og kun for generell informasjonsformål. nordoyvegen.no gir ingen garantier for fullstendighet, pålitelighet og nøyaktighet av denne informasjonen. Eventuelle tiltak du tar mot informasjonen du finner på dette nettstedet (nordoyvegen.no), er strengt tatt på egen risiko. nordoyvegen.no er ikke ansvarlig for tap og / eller skader i forbindelse med bruken av nettstedet vårt.

Fra nettstedet vårt kan du besøke andre nettsteder ved å følge hyperkoblinger til slike eksterne nettsteder. Selv om vi streber etter å kun tilby kvalitetslenker til nyttige og etiske nettsteder, har vi ingen kontroll over innholdet og arten av disse nettstedene. Disse koblingene til andre nettsteder innebærer ikke en anbefaling for alt innholdet som finnes på disse nettstedene. Nettstedseiere og innhold kan endres uten varsel og kan oppstå før vi har muligheten til å fjerne en kobling som kan ha blitt ‘dårlig’.

Vær også oppmerksom på at når du forlater nettstedet vårt, kan andre nettsteder ha forskjellige personvernregler og vilkår som er utenfor vår kontroll. Husk å sjekke personvernreglene for disse nettstedene, så vel som deres “Tjenestevilkår” før du driver med virksomhet eller laster opp informasjon.

Tillatelse

Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du herved til ansvarsfraskrivelsen og samtykker til vilkårene.

Oppdater

Skulle vi oppdatere, endre eller gjøre endringer i dette dokumentet, vil disse endringene bli fremtredende lagt ut her.